Esteu aquí

Any Vinyoli. Dia Mundial de la Poesia 2014

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
30/04/2014 - CNL Eramprunyà

El dia 21 de març va ser proclamat per la UNESCO Dia Mundial de la Poesia. Per commemorar-ho, voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua i alumnes dels cursos de català van assistir a sengles activitats organitzades per la Biblioteca Josep Soler Vidal i el Servei Local de Català de Gavà.

Un taller de poesia inicial va ocupar la primera part de la trobada. Els assistents van aprendre i practicar conceptes bàsics de rima i de mètrica.

La segona part de la commemoració va estar protagonitzada per un recital amb poemes de producció pròpia o els preferits de les persones participants. També hi va haver lloc per al recull de poemes commemoratius del centenari del naixement del poeta Joan Vinyoli.  

Com a cloenda es va fer la lectura de l'opuscle del poema commemoratiu d'aquest any, Tan sols la paraula nua, de la poeta Montserrat Abelló, poema creat expressament per a la celebració d’aquest dia.

Durant l’acte es van recitar poemes en diverses llengües.  Alguns dels poemes personals van emocionar molt els assistents.

Miquel Àngel Diaz, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Gavà, va assistir a la commemoració del Dia Mundial de la Poesia i Gavà TV es va fer ressò de l'acte.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!