Esteu aquí

Clubs de lectura enfilats per la diada de Sant Jordi a Gavà: Voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua en van ser els protagonistes

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
30/04/2014 - SLC de Gavà

El passat 23 d’abril la xarxa de biblioteques de Gavà va organitzar unes lectures enfilades a l'Espai de la Paraula, a la Rambla de Joaquim Vayreda. L’activitat va comptar amb el suport del Servei Local de Català d'aquest municipi.

A dos quarts de set va començar la lectura col·lectiva de textos del club de lectura fàcil en català. El públic assistent va poder gaudir i participar de manera ininterrompuda en aquesta activitat que complementava la diada de Sant Jordi al municipi gavanenc.

Voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua i visitants espontanis que passejaven per les parades de llibres, van enfilar textos de lectura fàcil i en van comentar alguns. Els participants van rebre com a obsequi exemplars del llibre Maldita sea, de Sonia Martín, l'obra guanyadora de la darrera edició del Premi Literari Delta. Aquest obsequi va ser gentilesa dels organitzadors.

Gavà TV es va fer ressò de l'acte.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!