Esteu aquí

Galacticat, una bona proposta de cinema fantàstic a Tàrrega

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
24/04/2014

Galacticat, la primera Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent destinada a cinèfils, amants de la ciència-ficció, del fantàstic i del cinema i la cultura en general, es durà a terme a Tàrrega del divendres 25 al diumenge 27 d’abril de 2014.

La Mostra neix amb la voluntat d’apropar a l’espectador el passat, el present i el futur del millor cinema fantàstic. Per aquest motiu, recupera clàssics del gènere (com ara El planeta dels simis o 2001: Odissea a l'espai) per poder tornar a gaudir-los a la gran pantalla, presenta pel·lícules recents (com ara El bosc o Moon, doblada al català) i dóna espai a les futures generacions de directors amb projeccions de curtmetratges fantàstics de directors novells i d'escoles de cinema del país.

La Mostra organitza tot un ventall d’activitats gratuïtes dirigides i obertes a tots els públics com tallers interactius, xerrades (sobre aspectes curiosos d'Star Treck), presentació de llibres, projeccions paral·leles, exposicions (de cartells de pel·lícules de l'il·lustrador Mo Caró o d'objectes de cinema), concerts i trobades. També serà un punt de trobada de l'Associació Amics d'Star Wars de Catalunya, que animaran la mostra amb la seva presència.

Les projeccions es faran als cinemes Majestic i la sala d'actes de la Biblioteca, les exposicions es podran veure a la Biblioteca Municipal de Tàrrega, l'Escola d'Art i Superior de Disseny Ondara i les botigues de la zona comercial i hi haurà tallers infantils a l'Escola Pia de Tàrrega.

Tot plegat, una bona proposta per als participants en el Voluntariat per la llengua que vulguin aportar nous temes de conversa a les seves trobades per practicar el català.

Consulteu preus, programació i la resta d'informacions a www.galacticat.cat.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!