Esteu aquí

"10 anys de VxL: un tast!" a Manresa

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
03/04/2014 - SLC de Manresa

L’exposició "10 anys de VxL: un tast!" arriba a Manresa tot continuant el seu recorregut per diferents poblacions de Catalunya. L'objectiu de la mostra és fer visible la riquesa i la diversitat de participants en el Voluntariat per la llengua i també de quina manera el programa s'ha estès a diferents àmbits de la societat al llarg d'aquests deu anys. Els 6 plafons de l'exposició, que contenen imatges, informacions i dades del programa, es van mostrar per primer cop en l'acte central de celebració del desè aniversari que es va fer a Barcelona el passat 21 de novembre i ja s'ha pogut veure a la Delegació Horta-Guinardó del CNL de Barcelona, a Rubí i a Granollers.

La mostra es podrà veure des de l’1 fins al 17 d'abril al vestíbul de la Biblioteca el Casino de Manresa, que es troba al passeig Pere III, 29, i és oberta al públic de dilluns a divendres de 16.30 a 21 h i de dimarts a divendres de 10.30 a 14 h.

Junt amb l'exposició, hi haurà també un Punt d'inscripció del Voluntariat per la llengua, on totes les persones interessades a participar-hi podran informar-se'n i inscriure-s'hi.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!