Esteu aquí

El Voluntariat per la llengua, Premi Ciutat de Sant Cugat

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
25/03/2014 - SLC de Sant Cugat del Vallès

Ahir 24 de març el programa Voluntariat per la llengua (VxL) va ser reconegut amb un dels cinc premis Ciutat de Sant Cugat que distingeixen persones, entitats, associacions o empreses que hagin tingut un paper destacat en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu de Sant Cugat del Vallès al llarg de l’any anterior a la convocatòria dels premis. En concret, se’l va distingir per promoure el voluntariat lingüístic a la ciutat des de fa 10 anys a través del Servei Local de Català, promovent d’aquesta manera l’ús del català a la població.

El Premi Ciutat de Sant Cugat, atorgat per l’Ajuntament de la ciutat i que consisteix en una peça artística de l’escultor Salvador Juanpere i un diploma acreditatiu d’aquesta distinció, va ser recollit per la dinamitzadora del VxL a Sant Cugat (Lídia Ponsatí), la directora del Centre de Normalització Lingüística (CNL) Vallès Occidental 3 (Montse Trilles) i la responsable del Servei Local de Català de Sant Cugat (Mar Oñate).

En recollir el premi, entregat per la regidora delegada de Comunicació, Informació i Atenció Ciutadana (Joana Barbany), Ponsatí va agrair-lo tot fent partícips els centenars de santcugatencs que  han participat en el VxL al llarg d’aquests anys.

La resta de premiats van ser el Club de Rugby Sant Cugat, la flautista Elisabet Franch, l'historiador Domènec Miquel i la cooperativa Taller Jeroni de Moragas. A més, l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, va atorgar a l'escriptora Imma Monsó el premi extraordinari Ciutat de Sant Cugat per la seva contribució al foment i a la difusió de la literatura catalana.

Els presentadors de la gala, que es va celebrar al Teatre-Auditori de Sant Cugat, van ser Josep Maria Vallès i Marta Cailà, i hi va haver les actuacions dels alumnes de l'Escola de Música Maria Victòria dels Àngels, les Xandrines, l'Esbart Sant Cugat i la Factoria Mascaró.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!