Esteu aquí

El Club Muntanyenc Mollet renova la seva adhesió al VxL

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
27/12/2021 - SLC de Mollet del Vallès

Gràcies per la vostra col·laboració, Club Muntanyenc Mollet!

Des de bon començament, l'entitat Club Muntanyenc Mollet s'ha compromès amb el Voluntariat per la llengua: fent costat a la difusió de la llengua catalana i fomentant-ne l'ús, animant les parelles lingüístiques a participar en les seves activitats i, també, programant una marxa o passejada anual amb les parelles lingüístiques des de 2008 (aquest any al poblat ibèric de les Maleses, amb unes vistes espectaculars). A més a més, participants de l'entitat són voluntaris lingüístics del Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès i també hem tingut aprenents que han estat contentíssims de fer-se socis de l'entitat i acompanyar-los durant l'any en les seves marxes.

Moltes entitats cíviques i culturals col·laboren amb el programa Voluntariat per la llengua i li donen suport mitjançant la difusió, l'aportació de persones voluntàries o aprenentes d'entre els seus associats, la constitució de parelles, l'obertura de les seves activitats a voluntaris i a aprenents o la col·laboració puntual per a l'organització d'activitats conjuntament amb els centres de normalització lingüística del CPNL. Si vols col·laborar amb el Voluntariat per la llengua, afegeix-t'hi!

Us animem a conèixer el Club Muntanyenc Mollet. Trobareu la circular de desembre en aquest enllaç i ben aviat hi tindreu la de gener de l'any vinent.

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!