Esteu aquí

Sortida amb bicicleta per visitar la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/11/2021 - CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
Hora:
10:45
Lloc:
Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC). Camí Ral, 3 (08800 Vilanova i la Geltrú)

Sortida amb bicicleta per visitar la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú

El Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, organisme adherit al Voluntariat per la llengua (VxL), ofereix als participants actius en el VxL, als alumnes dels cursos de català i als seus acompanyants una visita guiada a la Masia d'en Cabanyes, un dels tresors patrimonials del Garraf, construïda el 1798 i considerada un cas excepcional en l'arquitectura de la Catalunya de finals de segle XVIII. L'exterior de la casa s'acosta al model italià de vil·la pal·ladiana, d'una gran harmonia i bellesa, i es complementa amb els pòrtics, que ens remeten al mas tradicional català. L'interior segueix els models neoclàssics, amb una decoració refinada i afrancesada.

Punt de sortida amb bicicleta i hora: davant de l'aparcament de l'Hospital de Sant Antoni Abat (ronda Ibèrica, 121) Vilanova i la Geltrú, a les 10:15 h.

La visita començarà a les 11 del matí. Les persones que no vinguin amb bicicleta, han d'estar a l'entrada de la Masia a 3/4 d'11 del matí.

Inscripcions: La inscripció és gratuïta. Cal enviar un correu electrònic a vxl.garraf@cpnl.cat amb el nom, cognoms i el telèfon de contacte. En el correu s'ha d'indicar el nombre de persones que vindran i si la persona que fa la inscripció és alumna d'un curs de català (nivell) i/o si participa en el Voluntariat per la llengua (VxL) com a voluntària o aprenenta. Les places són limitades.

Ho organitza: CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú).

Hi col·labora: Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC).

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!