Esteu aquí

Concert de Ricky Gil en el marc del Festival Accents

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
01/10/2021
Hora:
20:00
Lloc:
Jardí de la Casa Rull (c. de Sant Joan, 27-29, Reus)
La Fundació Privada Reddis, entitat col·laboradora del programa VxL, i l'associació Empenta Cultural han arribat a un acord per oferir a les parelles lingüístiques del CNL de l'Àrea de Reus la possibilitat d'assistir gratuïtament a una sèrie de concerts que es faran entre l'1 d'octubre i el 10 de desembre a Reus en el marc del Festival Accents
 
L'objectiu d'aquesta activitat és que les parelles lingüístiques assisteixin conjuntament (si és possible) a un dels quatre concerts proposats gaudint d'una proposta musical en català mentre descobreixen artistes actuals provinents d'arreu dels Països Catalans que actuaran en escenaris emblemàtics de la ciutat.
 
El primer concert per al qual podeu reservar entrades és el de Ricky Gil, que tindrà lloc el divendres 1 d'octubre a les 20 h al jardí de la Casa Rull (c. de Sant Joan, 27-29, Reus)Les entrades són limitades (20 per a aquest concert) i s'assignaran per ordre d'inscripció. 
 
En el moment de fer la reserva us demanem que indiqueu si hi anireu amb la parella lingüística, ja que es tindrà en compte de cara a l'assignació de les entrades, que caldrà recollir a la taquilla el dia del concert. 
 
Per fer la reserva heu d'omplir aquest formulari  o truqueu o envieu un missatge de Whatsapp al 634 740 079. Teniu temps fins al 30 de setembre a les 13 h
 
 

separador

separador

Ja som 170.000 parelles 
i continuem creixent!