Esteu aquí

EL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA DEL CNL DE BARCELONA FA UNA SESSIÓ DE BENVINGUDA A NOUS VOLUNTARIS I APRENENTS PER DONAR EL TRET DE SORTIDA A LA TEMPORADA 2021-2022

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
10/09/2021 - CNL de Barcelona

 

20 voluntaris i aprenents del VxL  de Barcelona van participar ahir en una trobada virtual que va servir per presentar el programa i donar eines a les parelles lingüístiques per poder dur a terme les trobades, però també posar cara a les dinamitzadores que gestionen el programa i donen suport als participants. 

 

Després d'una breu introducció sobre el funcionament del Voluntariat per la llengua, es va explicar als participants l'apartat del web on poden trobar materials i recursos per fer servir durant les seves trobades i que els poden donar idees per sessions una mica diferentscom per exemple els vídeos de trucs de màgia; se’ls va informar de oferiment d’activitats, establiments col·laboradors, avantatges del carnet... 

 

També es va donar veu a les persones que hi van participar, les quals van poder expressar dubtes, pors, inquietuds i desitjos abans de trobar-se amb la parella que en breu els assignaran. Totes van presentar-se i van explicar les raons per les quals s'havien inscrit al programa. 

 

Els voluntaris van voler destacar l'aprenentatge i la riquesa que suposa per a ells conèixer persones de realitats i cultures diferents i tenir l'oportunitat d'ajudar-los a comunicar-se millor en català i, aixífer créixer l'ús de la llengua. 

Els aprenents van coincidir en la gran oportunitat que suposa per a ells poder complementar l'aprenentatge del català amb la conversa setmanal amb el voluntari. 

 

La trobada va ser molt enriquidora i profitosa per a tothom i tots van agrair assistir-hi i poder posar cara a les dinamitzadores i a altres participants del programa. 

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!