Esteu aquí

Exposició "Quan parles fas màgia" al Casal de Joves de Reus

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
07/09/2021
Hora:
10:00
Lloc:
Casal de Joves La Palma (c. de Castellvell, 24, Reus)

Del 7 al 30 de setembre de 2021 el Casal de Joves La Palma de Reus acollirà l'exposició "Quan parles fas màgia" del Voluntariat per la llengua, una mostra organitzada pel Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus i la Regidoria de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus.

Aquesta campanya vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia. "Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Tot i que la campanya mostra tant la modalitat presencial com la virtual del programa, a partir de l'alerta sanitària provocada per la Covid-19, es promou que les converses de les parelles lingüístiques per practicar el català es facin a través de videoconferència.

Horari fins al 10 de setembre:

Matins de dimarts a divendres de 10 a 14h 

Horari a partir del 10 de setembre:

Matins de dimarts a divendres de 10 a 14h i tardes de dilluns a dijous de 16.30 a 19 h

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!