Esteu aquí

El Mercat de Sant Andreu de la Barca amb el Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
21/07/2021 - SLC de Sant Andreu de la Barca

Les parades del Mercat de Sant Andreu de la Barca han renovat el seu compromís amb l’ús social de la llengua catalana

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca del Consorci per a la Normalització Lingüística ha contactat en els darrers mesos amb les parades del Mercat de Sant Andreu de la Barca que ja formaven part del programa del Voluntariat per la llengua a fi de renovar la seva adhesió. Totes les parades han renovat el seu compromís de donar suport a l’ús social de la llengua catalana. 

Actualment un 60% de les parades del Mercat de Sant Andreu de la Barca són establiments col·laboradors del programa del Voluntariat per la llengua i esdevenen una eina bàsica per a l’ús i la pràctica de la llengua catalana des de la proximitat i la dinàmica dels mercats, tant per a les persones catalanoparlants com per a les persones que estan aprenent la llengua.

El Voluntariat per la llengua es va iniciar a Sant Andreu de la Barca amb les parelles lingüístiques l’any 2003 i es va ampliar als establiments comercials el 2007. En aquests moments més de 1.000 santandreuencs han format part del programa de parelles lingüístiques i més de 100 establiments comercials hi estan adherits.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!