Esteu aquí

El VxL s’amplia a Torredembarra amb una xarxa d’establiments col·laboradors

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
20/07/2021 - CNL de Tarragona

Durant aquest any, el CNL de Tarragona, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra i la Biblioteca Mestra Maria Antònia, ha impulsat novament el programa “Voluntariat per la llengua” amb l’exposició “Quan parles fas màgia” i la presentació del programa en línia a la Biblioteca de Torredembarra. Sis parelles lingüístiques virtuals participen en aquesta nova edició.

Com a novetat s’ha creat una xarxa d’establiments col·laboradors amb els següents comerços: Carnisseria Núria i Dolors, Decora, El petit rebost, Finques La Torre, llibreria Miquel, Nexus Decora i Òptica Gual.

Els establiments col·laboradors es comprometen a garantir que les persones que hi vagin trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat. Tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica. L’objectiu és ampliar aquesta xarxa amb nous establiments.

Voluntariat per la llengua és una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català normalment, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Si algun comerç o empresa vol ser-ne, només cal posar-se en contacte amb el CNL de Tarragona a vxl.tarragona@cpnl.cat

Enllaços:

Exposició “Quan parles fas màgia":https://www.cpnl.cat/xarxa/cnltarragona/noticies/26098/l-exposicio-quan-parles-fas-magia-s-instal-la-a-torredembarra

Presentació del programa en línia a la Biblioteca: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnltarragona/noticies/26190/presentem-el-vxl-a-torredembarra

Establiments col·laboradors": http://www.vxl.cat/establiments

 

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!