Esteu aquí

Diari SomMollet i Baix Vallès s'adhereix al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
11/06/2021 - SLC de Mollet del Vallès

Diari SomMollet i Baix Vallès és centre col·laborador de les pràctiques lingüístiques dels alumnes dels cursos de català.

El Diari SomMollet i Baix Vallès col·labora des dels seus inicis amb el Servei de Català de Mollet i ens fa costat amb la difusió del programa Voluntariat per la llengua.

Coneixeu el programa Voluntariat per la llengua i el programa de les parelles lingüístiques? Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Sabíeu que els establiments també poden col·laborar amb la seva adhesió al programa Voluntariat per la llengua? Tots els establiments adherits en aquest programa s'identifiquen per un adhesiu que es penja en un lloc visible de l'establiment. D'aquesta manera, els aprenents que els costa un xic de parlar en català saben que en aquests establiments els ajudaran a expressar-se en català, encara que el parlin amb dificultat, perquè han adquirit el compromís de garantir que les persones que vagin a l'establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català. Aquestes adhesions es renoven cada dos anys.

Sabíeu que a Mollet, abans de la pandèmia, una part dels nostres alumnes dels cursos de català per a adults ha fet pràctiques lingüístiques a comerços i establiments de la ciutat? Esperem que al setembre puguem reprendre aquesta activitat.

I vosaltres, ja sou Vxl? Voleu afegir-vos a la xarxa d’establiments adherits al Voluntariat per la llengua?

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!