Esteu aquí

La Biblioteca Can Casas, de Llinars, s'adhereix al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
11/06/2021 - SCC del Vallès Oriental

Amb aquesta adhesió, el Voluntariat per la llengua del Vallès Oriental agraeix el suport que la Biblioteca Can Casas sempre ha donat al programa.

La Biblioteca Can Casas col·labora des dels seus inicis amb el Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental i sempre ha donat suport a la difusió del programa Voluntariat per la llengua.

A la biblioteca s'hi han fet presentacions de parelles lingüístiques, un taller de lectura en veu alta, visites d'alumnes dels cursos de català, tertúlies amb escriptors i alumnes, exposicions...

Ara i durant tot el mes de juny, al vestíbul de la Biblioteca, s'hi pot veure l'exposició ''Quan parles fas màgia", que forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua que vol focalitzar l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a traves de la llengua.

La Biblioteca Can Casas també és un punt d'inscripció al programa VxL, on les persones que vulguin formar part del programa, com a aprenentes o voluntàries, hi trobaran fitxes d'inscripció per donar-s'hi d'alta, per bé que la inscripció també es pot fer en línia.

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!