Esteu aquí

Ocine Màgic Badalona, nou establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
10/06/2021 - CNL de Badalona i Sant Adrià

La cadena gironina de cinemes ofereix descomptes a alumnes i participants del VxL en entrades per a pel·lícules en català.

La sala de multicinemes Ocine Màgic Badalona a través del seu representant Óscar Pérez signa un acord com a Establiment Col·laborador amb la finalitat de continuar donant suport al programa del Voluntariat per la llengua.

Els treballadors del cinema es comprometen a atendre en català les persones que assisteixin al cinema i vulguin practicar la llengua que estan aprenent. A més, Ocine Màgic Badalona també oferirà descomptes a tot l’alumnat i membres del VxL que acreditin la seva relació amb el CNL a través del carnet VxL o de la inscripció a un curs de català.

Óscar Pérez, col·laborador amb el Voluntariat per la llengua en la seva anterior etapa com a cinema Cinesa, va rebre de mans de Natàlia Tomàs, directora del CNL, i Silvana Casal, coordinadora de Dinamització, el diploma acreditatiu de l'adhesió.

'Establiments col·laboradors' s'emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa, ampliar coneixements bàsics i adquirir fluïdesa. A tot Catalunya hi ha més de 3.000 establiments col·laboradors.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!