Esteu aquí

Gran èxit de participació al Voluntariat per la llengua a Esparreguera

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
04/06/2021 - OC d’Esparreguera

La 18a edició del Voluntariat per la llengua (VxL) està consolidant la modalitat virtual del programa en aquesta ciutat 

 

Aquest 2021 està sent un èxit de participació en el programa Voluntariat per la llengua. Aquesta activitat s’està duent a terme de manera virtual -és a dir, a través de pantalla- per a poder seguir escrupolosament els protocols marcats per a evitar el contagi de la covid-19. 

En aquests moments ja hi ha 52 parelles lingüístiques en actiu que fan trobades setmanals d’una hora per a practicar el català. Sens dubte, aquesta és una acció que ajuda molt els aprenents a agafar confiança i a millorar molt ràpidament el seu nivell de català. 

Com que és una activitat virtual, més que mai s’han format parelles de voluntaris esparreguerins amb aprenents de llocs ben diversos de dins i de fora de Catalunya. 

 

Un cas especial que cal esmentar és de la Residència de Can Comelles, on es du a terme la 7a edició del VxL (tenint en compte la parada obligada del 2020). Enguany ja hi ha 4 parelles en actiu formades per àvies residents i voluntàries de tota la comarca del Baix Llobregat. Aquesta trobada setmanal és més que mai un motiu d’alegria per a les residents, que han vist molt minvades les seves possibilitats de relacionar-se a causa de la pandèmia. 

Amb la millora dels indicadors de la covid-19, tornarà la modalitat presencial del VxL, però de ben segur que la virtual ja té guanyat un lloc destacat entre els futurs participants. 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!