Esteu aquí

Les alegries de les parelles lingüístiques del VxL

Vaig conèixer la Joi en el Voluntariat per la Llengua (VxL) i ara som amigues. Ella és argentina i abans de venir aquí ja va voler estudiar català al Casal Català Margarida Xirgu, de Buenos Aires. És una noia molt viva i cada setmana totes dues esperàvem amb candeletes el moment de trobar-nos; se'ns feia curt! Ara ja s'han acabat les nostres trobades virtuals, jo com a voluntària i ella com a aprenenta, però continuem en contacte i el seu marit ve amb mi a classe (soc professora de català per a adults al Centre de Normalització Lingüística, CNL, de Barcelona); mireu si n'hi va parlar bé, de mi!

I ara fa dues setmanes vaig començar a trobar-me amb la Rocío, una malaguenya que estudia a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Quan es va presentar em va dir on vivia, i resulta que som veïnes, fet que ens obrirà moltes oportunitats smiley

Us recomano que sigueu voluntaris per la llengua, perquè ofereix moltes oportunitats als aprenents i a nosaltres ens dona moltes alegries! Apunteu-vos-hi a www.vxl.cat/participa-hi

Mercè Espuny, Tècnica de Normalització Lingüística del CNL de Barcelona i voluntària del Voluntariat per la llengua

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!