Esteu aquí

Alumnes, aprenents i voluntaris participen en la celebració del Dia Mundial de la Poesia a Vilafranca

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
26/03/2021 - CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Alumnes, aprenents i voluntaris participen en la celebració del Dia Mundial de la Poesia a Vilafranca

Van llegir en 12 llengües diferents el poema "No em despulleu", de Felícia Fuster, escollit per la Institució de les Lletres Catalanes per commemorar el Dia.

Com cada any, voluntaris, aprenents i alumnes del Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès van participar en l'acte que l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès va organitzar per celebrar el Dia Mundial de la Poesia a Vilafranca a la capital de l'Alt Penedès.

La celebració, que es va fer el mateix 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, a la Capella de Sant Joan, va tenir dues parts. A la primera, voluntaris, aprenents i alumnes del Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès van llegir el poema "No em despulleu", de Felícia Fuster, que la Institució de les Lletres Catalanes ha escollit per commemorar el Dia. Es va llegir en català, castellà, anglès, francès, gallec, àrab, italià i portuguès. També hi van participar altres persones del públic llegint el poema en alemany, occità, rus i ucraïnès.

A la segona part, la poeta Mireia Calafell i la violoncel·lista Björt Rùnars van protagonitzar el recital poètic i musical "Varoixa".

L'acte va tenir lloc en el marc de l'exposició Silentium, de l'artista Josep M. Avilés.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!