Esteu aquí

Dia Internacional del Voluntariat, acte virtual i interactiu

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
04/12/2020 - CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura
Hora:
11:00

"Contagia't de voluntariat"

El Voluntariat per la llengua se suma de nou a aquest acte, que enguany serà virtual. Voluntaris, si hi voleu aprticipar, inscriviu-vos a l’enmllaçde sota.

Organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). El president de la FCVS, Jordi Balot, i el coordinador a Tarragona, Josep Cabrera, seran els encarregats d'obrir l'acte i la cloenda anirà a càrrec de Cori Camps, vicerectora de la URV, i de Montserrat Vilella, regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus. També formen part de l'organització d'aquesta celebració, l'Oficina de Compromís Social de la Universitat Rovira i Virgili i la delegació a Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. A més, hi col·laboren els ajuntaments de Reus i Tarragona.

Aquest any, condicionat per la Covid, l'objectiu és valorar la tasca de les persones voluntàries, que ha estat molt important en els moments més difícils de la pandèmia, i oferir un espai de reflexió i formació per a la cura personal.

Per participar en aquest acte, que és obert a tothom, cal fer la inscripció en l'enllaç següent: http://voluntaris.cat/inscripcions-div-tarragona-2020/

Enguany, que evitar el contagi de la Covid ha estat una prioritat, moltes persones s'han deixat contagiar per la solidaritat i el valor que aporta el voluntariat. Amb aquest doble sentit, la FCVS oferirà un espai de reflexió i de formació per reconèixer totes les persones voluntàries que s'han implicat durant aquest 2020 amb les entitats de voluntariat. En aquest sentit, durant l'acte es presentaran cinc vídeos curts on es mostraran petits gestos quotidians per mostrar l'essència del voluntariat.

A més, l'acte acollirà el lliurament del Premi Lluís Martí al Valor Social 2020 en la categoria local, a càrrec d'ARÇ Cooperativa.

També inclourà una taula rodona interactiva, amb la participació del públic que ho estarà seguint en línia, on diferents persones vinculades al món del voluntariat compartiran les seves reflexions. La taula rodona estarà formada per les persones següents:

  • Ramón Valls, voluntari de la Fundació Santa Teresa del Vendrell.
  • Olga Fusté, voluntària de Creu Roja Tarragona.
    Paula Ulloa, responsable de voluntariat de l'Associació La Muralla de Tarragona.
  • Judit Ferrándiz, voluntària de la Xarxa de Suport Sageta de Foc a Tarragona.
  • Paula Elias, voluntària de la Xarxa de Suport de l'Ajuntament de Reus.
  • Conxa Torres, membre de l'Oficina de voluntariat i professora a la Universitat Rovira i Virgili.

A més, hi haurà un espai formatiu sota el títol "Cuidem-nos per cuidar. Gestió de la incertesa", a càrrec de Luis Heredia, doctor en Psicologia i professor de la Universitat Rovira i Virgili.

Per a més informació, es pot consultar l'enllaç següent: http://voluntaris.cat/contagiat-de-voluntariat-el-nou-lema-a-tarragona-p...

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!