Esteu aquí

Música, teatre, dansa i cant coral amb descomptes amb el carnet VxL en la nova temporada de l'Espai A

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/02/2014

Arran del conveni que el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha signat amb la Federació d'Ateneus de Catalunya, els participants en el programa Voluntariat per la llengua i l'alumnat del CPNL poden gaudir de descomptes especials en els espectacles que programa l'Espai A.

El preu de l'entrada per participants en el VxL i alumnat amb carnet vigent serà de 8 euros (un 20% de descompte sobre els 10 euros que costa per al públic en general, el mateix que per als socis dels ateneus).

El programa de la 3a temporada de l'Espai A s'estén enguany des del dia 6 de febrer fins al mes de maig i compta amb més de 50 actuacions arreu de Catalunya distribuïdes en quatre disciplines: el cant coral, la dansa, la música i el teatre amateurs.

L’Espai A es va crear l’any 2011 amb l’objectiu d'oferir al públic en general una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya en els àmbits del teatre, el cant, la dansa i la música, així com per potenciar la creació de nous públics i augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus com a nous canals per a l’explotació de les produccions amateurs.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!