Esteu aquí

El programa Badalona Tres60 de Televisió de Badalona entrevista una parella lingüística, mentre passeja pel barri de Dalt de la Vila

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
23/02/2021 - CNL de Badalona i Sant Adrià

La televisió de Badalona s'ha fet ressò de la nova campanya del Voluntariat per la llengua "Quan parles fas màgia" i ha fet una entrevista a la dinamitzadora del CNL, la Blanca Sala, i a una parella lingüística de Badalona que hi ha explicat la seva experiència al programa.

La voluntària, la Lucrecia, ha explicat la seva experiència personal i ha posat èmfasi en la importància del Voluntariat per la llengua. I el Javier, un aprenent d'origen argentí, ha explicat els seus motius personals i professionals per voler aprendre i practicar el català. És músic de professió i s'ha llançat a compondre cançons infantils en català i ja ha actuat en diverses escoles.

Tot i que l'entorn habitual de les trobades que fan les parelles lingüístiques és l'espai de la ciutat, amb les actuals restriccions a causa de la pandèmia del Coronavirus les trobades es fan de manera virtual.

La Blanca, dinamitzadora del Voluntariat per la llengua a Badalona i Sant Adrià, ha explicat el sentit de la nova campanya Quan parles fas Màgia, que pretén donar un nou impuls al VxL.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!