Esteu aquí

L'exposició "Quan parles fas màgia" aterra a l'Espluga de Francolí

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
16/02/2021 - SCC de la Conca de Barberà

La mostra es podrà visitar fins al 26 de febrer del 2021 a la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola. La campanya “Quan parles fas màgia” vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia. L’exposició focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. Una mostra de l'èxit del programa és que aquest novembre s'ha arribat a les 150.000 parelles creades des del seu inici.

Tot i que la campanya mostra tant la modalitat presencial com la virtual del programa, a partir de l'alerta sanitària provocada per la covid-19, es promou que les converses de les parelles lingüístiques per practicar el català es facin a través de videoconferència. Totes les persones que vulguin afegir-se al programa, com a aprenentes o com a voluntàries, ho poden fer a través de l'adreça electrònica vxl.tarragona@cpnl.cat.

Paral·lelament, aquest mes de febrer s'han donat a conèixer un nou recurs de suport per a la conversa en català. Es tracta de tres vídeos amb el mag Eduard Juanola fent una sèrie de trucs, a partir dels quals proposa temes d'interès per encetar una conversa.

L'exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de 10.30 a 13 i dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 a 20 h a la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola (c. Torres Jordi, 16).

 

 

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!