Esteu aquí

Grups de conversa en català a les biblioteques de la ciutat amb el Voluntariat per la llengua del CNL de l’Hospitalet

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
02/02/2021 - CNL de l'Hospitalet
Hora:
12:04

La setmana de l’11 al 15 de gener es reprenen els grups de conversa que es fan a les  biblioteques de la ciutat i que s’ofereixen des del programa de Voluntariat per la Llengua conjuntament amb biblioteques. En el marc d’aquesta col·laboració, s’ofereixen un total de quatre grups de conversa dirigits per voluntaris pertanyents al programa de Voluntariat per la Llengua. Aquests grups estan adreçats  a usuaris de les biblioteques, participants del Voluntariat per la Llengua i alumnes dels cursos de català del CNL que vulguin millorar la fluïdesa oral en català, així com passar una estona entretinguda xerrant.

La novetat d’aquest curs és que el grups es duen a terme de manera virtual, mitjançant diverses plataformes de videoconferència. La inscripció als grups es fa directament a les biblioteques http://www.bibliotequeslh.cat/.

Els horaris i biblioteques on es fan els grups són aquests: els dilluns, de 9 a 10 h, a la Biblioteca la Florida i, de 16 a 17 h, a la Biblioteca plaça Europa; els dimarts, de 12 a 13 h, a la Biblioteca la Florida i, de 18.30 a 19.30, a la Biblioteca Central Tecla Sala.

El calendari dels grups per en aquest trimestre és de l’11 de gener al 26 de març.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!