Esteu aquí

"Quan parles fas màgia" a les Borges del Camp

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
12/01/2021 - CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

El passat 2 de gener de 2021 es va poder veure a les Borges del Camp l'exposició “Quan parles fas màgia”una mostra d'imatges que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que duu el mateix nom i que vol difondre el programa a través de la metàfora de la màgia. 

 

L’exposició formava part dels actes culturals organitzats al municipi en el marc del Correllengua 2020dedicat a Josep Carner, que es van haver d’ajornar en un primer moment a causa de les restriccions sanitàries. Finalment, i malgrat el fred d’aquestes dates, les activitats previstes a l’aire lliure es van poder oferir amb normalitat i els vilatans van poder veure l’exposició i descobrir les novetats d’aquesta campanya protagonitzada per voluntaris i aprenents reals. Durant alguns dies, a més, una part de la mostra es va poder seguir veient en un comerç del municipi que la va acollir.

 

El programa Voluntariat per la llengua forma parelles lingüístiques entre catalanoparlants i persones que l’estan aprenent perquè puguin practicar el català en contextos reals i la campanya “Quan parles fas màgia” vol animar tant voluntaris com aprenents a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des que es va crear el 2003. 

 

Una de les novetats que destaca aquesta campanya és la possibilitat de participar en el VxL virtualment i formar part d'una parella lingüística des de qualsevol punt del món disposant simplement de connexió a Internet i d'algun sistema de videotrucada. Amb motiu de les restriccions sanitàries derivades de la Covid-19 en aquests moments el programa impulsa sobretot aquesta modalitat del programa i només organitza parelles lingüístiques que vulguin conversar a través de videoconferència. Les persones interessades poden apuntar-se directament al web del programa (www.vxl.cat) o  poden demanar més informació a vxl.reus@cpnl.cat o trucant al 977 12 88 61. 

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!