Esteu aquí

Acte de reconeixement i agraïment a les persones voluntàries d'entitats sabadellenques organitzat per l'Ajuntament de Sabadell

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
16/12/2020 - CNL de Sabadell
Marta Morell, Tinenta d’Alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, va presidir l'acte, conduït per la periodista Karen Madrid.

El passat 16 de desembre, i en el marc dels actes de celebració del Dia Internacional del Voluntariat, l'Ajuntament de Sabadell va celebrar un acte de reconeixement i agraïment a les persones voluntàries que duen a terme voluntariat a la ciutat i, també, a les entitats que amb els projectes respectius contribueixen a millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones beneficiàries i de la societat en general. Posteriorment, va tenir lloc una taula rodona amb experiències de voluntariat  en què la periodista Karen Madrid va conversar amb cinc persones voluntàries de cinc entitats diferents sabadellenques amb l'objectiu de donar visibilitat a les tasques de persones voluntàries que, durant el primer confinament i estat d’alarma, van col·laborar amb la ciutadania, col·lectius i persones vulnerables afectats per la pròpia malaltia i el confinament. La taula rodona va tenir lloc a Cal Balsach de Sabadell però, en no poder-se obrir presencialment al públic, es va emetre a través del canal YouTube de l'Oficina d'Entitats i Voluntariat de l'Ajuntament de Sabadell. En acabar les intervencions de les cinc entitats, es va obrir al xat un torn de paraules que va posar de relleu la importància de les col·laboracions de voluntariat, especialment en temps de pandèmia.

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!