Esteu aquí

Descompte del 25% per als VxL en el joc en línia "La desaparició d'en Quico Giralt"

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
17/12/2020

Tot jugar, creadors i dinamitzadors de jocs d'enginy i/o habilitat per a persones de totes les edats, però principalment adreçats al públic jove i adult, ofereix un 25% de descompte en el joc en línia "La desaparició d'en Quico Giralt" als participants en parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (VxL).

"La desaparició d'en Quico Giralt", iniciat com a demo al Festival Dau 2014 i desenvolupat l'any 2016 amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya,  és l'adaptació virtual d'un dels jocs de detectius al carrer de Tot jugar. Aquesta versió en línia permet jugar-hi des de casa amb l'ordinador, ja sigui amb el nucli de convivència o amb qui es vulgui a través de videotrucada.

Gràcies a l'acord de Tot jugar amb el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, els voluntaris i aprenents del VxL (també els que resideixen fora de Catalunya) podran adquirir aquest joc en català (que té un preu de 10 euros) per 7,5 euros fins al 31 de març.

Què s’ha de fer per gaudir de la promoció?

·  Accediu a la pàgina web http://www.totjugar.cat/dqg-virtual.html

·  Aneu a l'apartat "Si vols adquirir un codi de joc, per tu o per regalar, clica aquí"

·  Envieu un correu electrònic a desaparicio@totjugar.cat indicant-hi:

· Codi de descompte que us facilitarà el vostre dinamitzador de VxL de referència per reduir el preu a 7,5 euros.
· Comprovant de transferència/usuari de Bizum.
· Si esteu fent un regal i voleu rebre un val digital com aquest,

·  Us respondran amb la màxima celeritat possible amb un codi de joc que haureu de validar a la pàgina d’inici quan vulgueu començar a jugar. Un cop el valideu, tindreu 48 hores per resoldre el cas.

·  Gaudiu del joc i practiqueu el català d'una manera diferent i divertida!

Tot jugar va nèixer  l'any 2013 de la mà de dos amics del misteri, amants de l'estratègia i "enamorats de l'adrenalina que genera el llançament d'un dau". Són els creadors de la sèrie de jocs de taula "Sherlock", editada per GDM Games també en català i venuda arreu del món.

"La desaparició d'en Quico Giralt" és un joc recomanat per a majors de 16 anys en què els participants, de 2 a 5 persones, haureu de fer ús del vostre enginy i habilitats deductives. El joc té dues parts: a la primera, haureu de llegir, observar, lligar caps, deduir… i, quan penseu que teniu una idea del que ha passat, respondre un qüestionari de vuit preguntes sobre el cas. A la segona part -més literària-, haureu de prendre decisions per tal d’arribar a un final feliç… o a un de tràgic.

Sinopsi: Fa dos dies que el detectiu Quico Giralt no dona senyals de vida. La taula i el suro del seu despatx són un escampall de documents. Només si esbrineu què estava investigant i què va descobrir, tindreu opcions de trobar-lo i, si és necessari, d’ajudar-lo...

El Consorci per a la Normalització Lingüística promociona el joc i la joguina en català a través de la campanya I tu, jugues en català? A la seva pàgina web , entre d'altres informacions, podeu trobar-hi un cercador de jocs i els establiments de tot Catalunya on comprar-los.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!