Esteu aquí

Nova presentació del VxL a l’escola Pau Boada de Vilafranca

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
28/10/2020 - CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Nova presentació del Voluntariat per la llengua a l’escola Pau Boada

En aquesta ocasió, a causa de la situació sanitària, la modalitat que s’ofereix a les parelles lingüístiques per fer les converses és la virtual.

El 20 d’octubre passat es va iniciar una nova edició del Voluntariat per la llengua (VxL) a l'escola Pau Boada, de Vilafranca del Penedès. A més de les 14 persones, entre voluntaris i aprenents, que van participar en la presentació d'aquesta sisena edició, també hi van assistir per part de l’escola, la directora, Imma Badell; la coordinadora de Llengua i Cohesió Social, Paula Castañeda, i la tècnica d’Integració Social, Belén Molina. Per part del Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès, la dinamitzadora del programa del VxL, Gemma Garcia, va presentar el programa i va donar la informació i les orientacions a les parelles lingüístiques que iniciaran les converses. La presentació es va fer al pati de l’escola.

10 participants

Així doncs, a partir de la data de presentació, 10 persones (4 voluntaris i 6 aprenents), començaran les converses en català una hora a la setmana, durant deu setmanes. En aquesta ocasió, a causa de la situació sanitària, la modalitat que s’ofereix a les parelles lingüístiques per fer les converses és la virtual.

Com en les altres ocasions, el programa ofereix la possibilitat d'organitzar parelles lingüístiques entre pares i mares de l'escola, i també amb persones vinculades al barri de l'Espirall, Associació Gent del Barri.

L'escola Pau Boada forma part de les entitats i organismes adherits al VxL que donen suport al programa.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

separador

separador

Ja som 145.000 parelles 
i continuem creixent!