Esteu aquí

“Quan parles fas màgia”, nova campanya d’impuls al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
07/10/2020 - CNL de Tarragona

El programa Voluntariat per la llengua (VxL) de la Direcció General de Política Lingüística, que gestiona territorialment el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), comença una nova temporada d'activitats amb la campanya de promoció "Quan parles fas màgia" i una nova imatge gràfica.

Les noves accions donen embranzida a un programa amb més de 17 anys d'existència i mereixedor de diversos reconeixements. La campanya inclou tres vídeos protagonitzats per voluntaris i aprenents reals del programa: un de situat en un ambient urbà, un altre en un ambient més rural i un tercer que se centra en el voluntariat en línia, que el 2020 ha crescut notablement amb els canvis d'hàbits provocats per la COVID-19. També inclou una exposició que serà presentada públicament divendres amb presència de la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, i la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Ester Franquesa.

La campanya vol animar les persones perquè s'afegeixin al VxL, un programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer. Aquest any se superarà el llindar dels 150.000 voluntaris des de la creació del VxL el 2003.

El CNL de Tarragona continua promocionant el programa i sumant nous participants. Si estàs interessat a formar part del Voluntariat per la llengua, pots trucar-nos al 977 24 35 27. També ens pots escriure un correu a vxl.tarragona@cpnl.cat

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!