Esteu aquí

Anne Barbier, aprenenta del VxL de Sant Feliu de Codines, a la contraportada d’El 9 Nou

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
06/07/2020 - SCC del Vallès Oriental

"El programa de parelles lingüístiques és fantàstic per aprendre català"

A la secció que porta per títol "La volta al Vallès en 80 mons", el periodista Jesús Medina entrevista persones d'arreu del món que viuen a la nostra comarca.

El dilluns 29 de juny va sortir publicada l'entrevista a l'Anne Barbier, aprenenta del Voluntariat per la llengua (VxL) de Sant Feliu de Codines, en què explica que fa gairebé vint anys que se'n va anar de Clichy (França) i que, abans de venir a Catalunya, va viure a Eivissa durant onze anys on li va encantar l'ambient cosmopolita de l'illa, tot i que reconeix que no és com fa 30 o 40 anys, i també tres anys a Granada, on també es va sentir molt ben acollida.

Sempre ha tingut molt clar que per integrar-se bé a un país, n'has d'aprendre la llengua, i així ho ha fet. El català l'ha après de forma autodidacta, seguint el mètode Assimil 'sense esforç', i apuntant-se al Voluntariat per la llengua, primer a Moià, on va viure i, ara, a Sant Feliu de Codines. La seva parella és la Mercè Julià, artista i professora. Contenta de participar en el programa del VxL, ens regala aquesta frase "El programa de parelles lingüístiques és fantàstic per aprendre català".

Val la pena llegir l'entrevista!

 

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!