Esteu aquí

S'acaba la temporada dels clubs "En català llegim i parlem" a Badalona i Sant Adrià

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
20/07/2020 - CNL de Badalona i Sant Adrià

Una temporada diferent dels grups de lectura que s'ha hagut d'adaptar a l'entorn virtual.

Aquest any la temporada dels grups de lectura "En català, llegim i parlem" va començar al setembre amb la lectura de llibres que els lectors han anat treballant amb interès en trobades setmanals o quinzenals al llarg del curs. Però al març, a causa del confinament de la COVID-19, les sessions es van haver d'aturar de cop.

Tot i així, les voluntàries de seguida es van animar a continuar l'activitat amb els grups de manera virtual, fent les trobades des de casa, amb el telèfon mòbil o l'ordinador. Han estat sis els grups que han pogut continuar funcionant d'aquesta manera fins al final de la temporada.

Després de l'estiu es reprendran els clubs de lectura en els mateixos espais i mantenint els mateixos horaris amb les mesures preventives i de seguretat necessàries . I es prepararan perquè es puguin adaptar a qualsevol situació nova i puguin continuar de manera presencial, virtual o bé combinant les trobades presencials i virtuals. 

Al setembre publicarem els espais i els horaris definitius de cada club de lectura i les lectures que s'hi llegiran. El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, juntament amb Òmnium Cultural, Biblioteques de Badalona i Biblioteques de Sant Adrià de Besòs, organitza aquests clubs de lectura "En català, llegim i parlem" i que estan oberts a tota la població 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!