Esteu aquí

Després del confinament tenim més ganes de conèixer gent

L’Aina i la Juliette són una parella lingüística del Voluntariat per la llengua (VxL) en modalitat virtual que fa poc que han començat:

Està formada per la Juliette, de 20 anys, i l’Aina, de 24: "Només portem dues trobades, però el fet que siguem les dues joves, ens ha fet connectar de seguida".

La Juliette (aprenenta) s'ha apuntat al VxL perquè vol practicar i millorar el català. També aprendre cultura catalana, com per exemple, la festa de Sant Jordi. I l'Aina (voluntària) s'ha apuntat al Voluntariat perquè li agrada ensenyar el català i transmetre la cultura.

"Com que és estiu i tenim més temps, podem fer les trobades en línia, ja que no vivim al mateix lloc. La Juliette està vivint a la seva casa de la Bretanya i l’Aina, al costat de Barcelona. A més, després del confinament tenim més ganes de conèixer gent".

Juliette i Aina, parella lingüística del VxL virtual que gestiona el Centre de Normalització Lingüística Roses

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!