Esteu aquí

Una parella lingüística de Sant Andreu de la Barca entrevistada a Ràdio Sant Andreu

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
25/06/2020 - SLC de Sant Andreu de la Barca

Ràdio Sant Andreu entrevista la Mercè i la Sofía, una de les parelles virtuals de l’edició d’enguany 

 

La Mercè i la Sofía son una de les parelles lingüístiques del Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, que formen part de la 18a edició del Voluntariat per la llengua d’enguany. 

 

Aquesta setmana Ràdio Sant Andreu les ha entrevistades de manera presencial a la seu de l’emissora aprofitant la fase de desescalada en què ens trobem. 

 

Totes dues participen per primera vegada en el programa de parelles lingüístiques i han canviat el format presencial previst de l’edició pel format virtual, amb trucades d’imatge d’una hora setmanal per fer la pràctica de conversa.  

 

La Mercè, la voluntària, destaca que el que més li agrada del programa és aquest aspecte solidari d’ajudar una persona a parlar català. La Sofia, l’aprenenta, és d’origen argentí i fa quinze anys que viu a Catalunya: el programa li ha servit per reforçar els coneixements de llengua catalana que havia adquirit amb el curs de català que va fer fins al mes de març i per anar agafant seguretat i confiança a l’hora de parlar, ja que la seva família catalana té el costum de parlar-li poc en català. 

 

 

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!