Esteu aquí

Contrastar com ens veiem i com ens veuen: interessant i enriquidor!

DE TAIWAN A GELIDA

La Chia Chi va arribar fa dos anys a Gelida procedent de Taiwan, per motius d’estudis. Vam començar les converses com a parella lingüística del Voluntariat per la llengua (VxL) i, després de la primera trobada, es va declarar el confinament per la COVID-19. Així que vam decidir seguir conversant per videoconferència, i ho hem mantingut durant vuit setmanes. A la desena sessió, ja hem pogut quedar de nou presencialment. Ara hem decidit fer 10 converses més. Sovint parlem del poble i també de l’Illa Formosa, que és com es deia Taiwan. És molt interessant i enriquidor per a tots dos contrastar com ens veiem i com ens veuen.

La Chia Chi s’ha motivat a editar un vídeo per donar a conèixer la literatura catalana al món xinès. Si el voleu veure, aquí el teniu:

Us volem animar a seguir les converses ja sigui en persona o per videoconferència. Si en teniu ganes, res us aturarà. De debò que val la pena!

Chia Chi i Miquel Carrillo, parella lingüística del VxL que gestiona el Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!