Esteu aquí

El confinament no atura les tertúlies del Grup de conversa de Vilanova del Vallès

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
28/05/2020 - SCC del Vallès Oriental

A finals de l'any passat es va posar en marxa el Grup de Conversa en català a la Biblioteca Contravent de Vilanova del Vallès, vinculat al  Voluntariat per la llengua, que és conduït per dos voluntaris.

Abans de les restriccions imposades per la pandèmia de la COVID-19, el grup estava format per dos voluntaris, el Salvador i el Domènec, i quatre aprenents, l'Eva, txeca; la Carolina, veneçolana; la Gina, equatoriana, i el Roger, australià. Actualment, i seguint la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua, són quatre les persones del grup que es troben per videoconferència cada dimarts i dijous, de 7 a 8 del vespre: el Roger, l'Eva, el Salvador i el Domènec.

Com ja feien presencialment, els temes de conversa solen girar al voltant de qüestions quotidianes (la feina, el menjar, les tradicions, el lleure...), intenten això sí tocar un tema diferent a cada trobada. En aquest vídeo es veu com parlen de l'activitat física que practiquen durant el confinament.

Cal dir que tant el Roger com l'Eva aprenen català de forma autodidacta i que aquestes tertúlies els van la mar de bé per anar agafant més fluïdesa i millorar el seu nivell de català.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!