Esteu aquí

"El català només ens té a nosaltres" Joan Josep, voluntari del VxL

Soc de Barcelona i visc a la República Dominicana des de fa uns sis anys. Un dia vaig pensar què podria fer per la meva llengua i com podria ajudar. El Voluntariat per la Llengua és una eina valuosa per a les persones que volem transmetre el català als que volen aprendre’l. Des de la distància i de forma telemàtica he pogut xerrar i compartir experiències amb altres persones que, tot i no ser catalanoparlants, desitgen coneixe´l. Aconsello, a tothom que vulgui i tingui temps, participar-hi. El català només ens té a nosaltres.

Joan Josep, voluntari del Voluntariat per la llengua en modalitat virtual

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!