Esteu aquí

No t'aturis: ara, Voluntariat per la llengua virtual!

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
01/04/2020

Des del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), que gestiona territorialment el programa Voluntariat per la llengua impulsat per la Direcció General de Política Lingüística, es reprèn la formació de noves parelles lingüístiques en modalitat virtual, interrompuda des del decret d'estat d'alarma. D'aquesta manera, totes les persones que s'inscriguin com a voluntàries o aprenentes, seleccionant la preferència "Virtual", a https://www.vxl.cat/participa-hi i les que ho hagin fet fins ara i no tinguin encara parella assignada rebran una comunicació per correu electrònic amb la informació necessària per començar les trobades per practicar el català o ajudar a practicar-lo a través de videoconferència o videotrucada.

Tal com hem anat informant fins ara, les parelles lingüístiques que ja funcionaven en modalitat presencial i han hagut d'interrompre les trobades, tenen també l'opció de seguir-les en modalitat virtual fins que la situació es normalitzi.

El CPNL busca amb aquesta i altres accions la manera de minimitzar l'impacte ocasionat sobre els usuaris per les mesures preventives de confinament, que mantenen l'activitat presencial suspesa des del 12 de març.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!