Esteu aquí

Olesa de Montserrat viu el Voluntariat per la llengua a l’aula de català

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
09/03/2020 - OC d’Olesa de Montserrat

Participants en el programa de l’edició anterior han visitat l’aula de català per compartir la seva experiència

Durant la segona quinzena del mes de febrer, l'Oficina de Català (OC) d'Olesa de Montserrat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha difós el Voluntariat per la llengua als cursos de català per a adults.

Els alumnes han treballat a classe què significa participar en qualsevol voluntariat (compromís, generositat, aprenentatge...) a través d’activitats diverses de comprensió i expressió orals i escrites. També han rebut informació sobre el Voluntariat per la llengua des d’un punt de vista teòric, i sobre què significa tenir una parella lingüística: fer el pas de parlar català fora de l’aula, guanyar confiança com a parlants i ampliar el seu cercle social.

Després d’aquest treball previ, els alumnes del cursos han rebut la visita de voluntaris i aprenents, que han explicat el Voluntariat des de l’emoció, comentant i valorant la seva experiència personal.

El dia 19 de març s’iniciarà la 16a edició del VxL a Olesa de Montserrat, amb la presentació de les noves parelles lingüístiques, però el programa està obert durant tot l’any amb l’objectiu de cobrir les necessitats dels aprenents en qualsevol època, ja sigui estiu o hivern.

Tant si es vol participar en aquesta edició del VxL com a voluntari o aprenent, com si es vol formar part de la borsa de voluntaris, es pot fer la inscripció a l’OC d’Olesa de Montserrat, a la Casa de Cultura, en l’horari d’atenció al públic.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!