Esteu aquí

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca prepara la 18a edició del Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
09/03/2020 - SLC de Sant Andreu de la Barca

L’activitat es porta a terme a la ciutat des del 2003 i ja hi han participat més de 900 persones

El Servei Local de Català, del Consorci per a la Normalització Lingüística, està preparant l’acte públic de presentació de la 18a edició del Voluntariat per la llengua, un programa pensat perquè les persones que comencen a parlar català puguin practicar-lo en un marc real i distès amb una persona que el parla habitualment i els genera confiança.

Els requisits que calen per participar-hi són ser major d’edat, parlar català en cas de voler ser voluntari, i voler millorar la conversa en català en cas de ser aprenent. També cal tenir una hora disponible a la setmana per fer les trobades per conversar fins a un total de 10 hores, és a dir, 10 setmanes.

A Sant Andreu de la Barca des del 2003 i fins al 2019 hi han participat 955 persones (406 voluntaris i 519 aprenents) que han fet més de 5.000 hores de conversa en català. En aquests moments també hi ha 18 entitats adherides i 111 comerços participants, establiments que utilitzen el català de la manera habitual o on els aprenents també poden practicar el català.

Les persones interessades poden adreçar-se al Servei Local de Català, situat a les Escoles Velles, ctra. de Barcelona, 1 o contactar-hi al telèfon 93 682 52 88 o al correu electrònic santandreubarca@cpnl.cat

L’acte públic de presentació de parelles lingüístiques serà el dia 12 de març, a les 7 de la tarda, a la sala de conferències de les Escoles Velles.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!