Esteu aquí

L’Oficina de Català d’Abrera activa l’organització de la 12a edició del Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
06/03/2020 - Abrera

En les 11 edicions anteriors s’han constituït 209 parelles lingüístiques

L’Oficina de Català d’Abrera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha obert les inscripcions per participar en la 12a edició del Voluntariat per la llengua (VxL). Aquest programa es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. El seu objectiu és practicar català a través de la conversa i enfortir la vitalitat del català oral, tot reforçant la confiança dels qui el fan servir.

El programa s’adreça a tota la ciutadania i no cal ser alumne dels cursos de català per participar-hi. Les persones interessades han de ser majors d'edat i han d'adreçar-se a l'Oficina de Català (situada al c. Rosers, 1) per omplir la fitxa d'aprenent o de voluntari fins al 23 de març. També la poden portar emplenada si se la descarreguen abans de la pàgina del VxL: Inscripció al VxL.

 

Presentació de parelles lingüístiques

La 12a edició del VxL a Abrera començarà oficialment amb l’acte d’inici que es farà el 2 d’abril (11 h) a l’aula de català de l’Hotel d’Entitats, durant el qual es farà la presentació de les parelles lingüístiques.

Un lloc on els aprenents poden practicar el català és als establiments col·laboradors del VxL. N'hi ha més de 4.000 a tot Catalunya, 72 dels quals a Abrera. Aquests comerços utilitzen el català de manera habitual i faciliten als aprenents un context d'ús real de la llengua.

Es pot demanar més informació sobre el VxL al telèfon 93 770 47 32, per correu electrònic abrera@cpnl.cat, o a través de Facebook (Oficina de Català d’Abrera).

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!