Esteu aquí

El Voluntariat per la llengua continua present a Vilafranca del Penedès

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
05/03/2020 - CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

El Voluntariat per la llengua continua present a Vilafranca del Penedès

Nova edició. Durant el primer trimestre de l'any es va presentar el programa del Voluntariat per la llengua (VxL) a Vilafranca: a les escoles Pau Boada, Mas i Perera i al Servei de Català.

El 4 de febrer passat es va fer una trobada al Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès per presentar les noves parelles lingüístiques que havien d'iniciar el seu primer període de deu trobades. Hi van assistir una quinzena de persones, entre voluntaris i aprenents. Durant aquest primer període de l'any han iniciat les trobades una vintena de parelles lingüístiques noves.

Vxl a les escoles

També, el dia 4 de febrer, es va presentar el programa del VxL a l'escola Mas i Perera. En aquest cas hi van assistir la directora de l'escola, Iolanda Bertran, i deu possibles aprenentes, a les quals s'espera poder oferir una parella lingüística, al més aviat possible.

El 17 de febrer es va presentar una segona edició d'aquest curs a l'escola Pau Boada. Hi van assistir deu persones, entre voluntaris i aprenents, i també la directora de l'escola, Imma Badell. En total hi haurà sis parelles lingüístiques que continuaran les converses de l'edició anterior o bé iniciaran les trobades un dia a la setmana, durant deu setmanes.

Orientacions

En aquestes trobades, la dinamitzadora del VxL a l'Alt Penedès, Gemma Garcia, va presentar el programa i va donar les orientacions a les parelles lingüístiques que iniciaran aquesta nova edició del VxL. També es van repartir els materials que seran el suport de les converses de voluntaris i aprenents.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!