Esteu aquí

L'homenatge de l'IEC a les parelles lingüístiques en la III Festa “Fes-te de la llengua”, pendent de nova data

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
11/03/2020

Ja fa dos anys que la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) va engegar la Festa "Fes-te de la Llengua", per posar la llengua en el centre d'una celebració festiva i homenatjar algun col·lectiu que treballi a favor del català.

Enguany, la tercera edició es vol dedicar als voluntaris i als aprenents que formen les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (VxL), amb l’objectiu de reconèixer la important tasca que duen a terme.

Per això, l’IEC convida tots els participants en el VxL (si pot ser, acompanyats de la parella lingüística) que vulguin assistir-hi a la festa que es farà a la seva seu (en concret, al claustre de la Casa de Convalescència, carrer del Carme, 47 de Barcelona), pendent de nova data (la prevista incialment era el divendres 15 de maig però s'ha hagut d'anul·lar a causa de l'emergència sanitària).

Hi haurà música en directe amb el grup Morena!, refrigeri, concursos i altres sorpreses en un ambient del tot distès en què les paraules seran presents en diverses modalitats: dites, escrites, cantades...

Cal inscripció prèvia omplint aquest formulari. L’aforament és limitat i les invitacions es formalitzaran per ordre d’arribada de les peticions.

Per a qualsevol dubte o demanar-ne més informació, cal adreçar-se a festasf@iec.cat

Ho organitza: Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans.

Hi col·labora en la difusió: el programa Voluntariat per la Llengua de la Direcció General de Política Lingüística (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya), gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!