Esteu aquí

L’IEC homenatjarà les parelles lingüístiques a la III Festa “Fes-te de la llengua”

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
11/03/2020

Ja fa dos anys que la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) va engegar la Festa "Fes-te de la Llengua", per posar la llengua en el centre d'una celebració festiva i homenatjar algun col·lectiu que treballi a favor del català.

Enguany, la tercera edició es vol dedicar als voluntaris i als aprenents que formen les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (VxL), amb l’objectiu de reconèixer la important tasca que duen a terme.

Per això, l’IEC convida tots els participants en el VxL (si pot ser, acompanyats de la parella lingüística) que vulguin assistir-hi a la festa que es farà a la seva seu (en concret, al claustre de la Casa de Convalescència, carrer del Carme, 47 de Barcelona) el divendres 15 de maig a partir de les vuit del vespre fins a les onze de la nit.

Hi haurà música en directe amb el grup Morena!, refrigeri, concursos i altres sorpreses en un ambient del tot distès en què les paraules seran presents en diverses modalitats: dites, escrites, cantades...

Cal inscripció prèvia omplint aquest formulari. L’aforament és limitat i les invitacions es formalitzaran per ordre d’arribada de les peticions.

Per a qualsevol dubte o demanar-ne més informació, cal adreçar-se a festasf@iec.cat

Ho organitza: Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans.

Hi col·labora en la difusió: el programa Voluntariat per la Llengua de la Direcció General de Política Lingüística (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya), gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!