Esteu aquí

El VxL busca participants per a la nova campanya publicitària del programa

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
03/02/2020

La Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) preparen una nova campanya publicitària del Voluntariat per la llengua (VxL) que protagonitzaran per primera vegada participants reals en el programa.

Totes les persones amb carnet de VxL vigent (no cal que tinguin cap tipus d'experiència prèvia en l'àmbit de la publicitat o la interpretació) podran inscriure's fins al divendres 7 de febrer en el càsting que es farà a les ciutats de Girona, Barcelona i Tarragona els dies 11, 12 i 13 de febrer respectivament en horari de tarda (de 15 a 19 h aproximadament).

D'aquesta manera, els participants en parelles lingüístiques del VxL no només tindran l'oportunitat de ser escollits per sortir a la campanya, que es podrà veure durant el segon trimestre de l'any en diversos mitjans de comunicació i les xarxes socials, sinó que podran gaudir d'una experiència en l'àmbit de la publicitat.

Tota la informació relativa a la inscripció, les bases i les condicions es pot consultar a https://www.vxl.cat/casting2020.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!