Esteu aquí

CLOENDA DE LA 39A EDICIÓ DEL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA A REUS

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
09/01/2020 - CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

El passat 8 de gener de 2020, una trentena de participants del Voluntariat per la llengua de Reus es van trobar al CNL de l’Àrea de Reus Miquel Ventura per valorar la 39a edició del programa. 

L'acte va comptar amb la col·laboració inestimable de Ferran Mas, biòleg i voluntari lingüístic, que ens va delectar amb la xerrada “Una mirada al nostre entorn”. El Ferran ens va parlar de la fauna i la flora que tenim al voltant del CNL i que, de ben segur, ens havia passat desapercebuda. A més, vam conèixer una aplicació molt interessant, l’app PlantNet, que identifica la planta a través de fotografies; és a dir, pots anar pel bosc, fer una fotografia, enviar-la a l’app i automàticament et comunica de quina planta es tracta. És clar, doncs, que la fauna i la flora no estan renyides amb les noves tecnologies.

Com a resum de les activitats que s'han organitzat durant aquesta edició es van posar en relleu les trobades del "Fem un beure?", que s'han celebrat amb èxit al 3d9 i que es reprendran el mes de febrer en un establiment que encara està per determinar i que es comunicarà al més aviat possible. De fet, les dinamitzadores del programa van insistir en el fet que els participants seguissin la pàgina del Facebook del Voluntariat per la llengua de Reus (@vxl.reus), perquè és un dels mitjans de comunicació més efectius, ràpids i directes d’assabentar-se de les novetats del programa.

En acabar la xerrada, els participants van emplenar l’enquesta de valoració i aquells que van voler van seguir conversant i intercanviant experiències.

El Voluntariat per la llengua començarà a preparar a partir d'ara la següent edició, que es presentarà el dijous 6 de febrer a les 17 h al Casal Cívic la Rambla, que és a la Riera d’Aragó, 11. Les persones que hi vulguin participar poden adreçar-se al CNL de l'Àrea de Reus (Mas Vilanova, c. de l'Àliga de Reus, 1), al 977 12 88 61 o a vxl.reus@cpnl.cat. També poden inscriure-s'hi directament a www.vxl.cat.

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!