Esteu aquí

Voluntariat per la llengua al CNL Montserrat

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
30/12/2019 - CNL Montserrat

Durant el mes de novembre es va iniciar el Voluntariat per la llengua a diferents localitats del CNL Montserrat, així com al Centre Penitenciari de Lledoners.

El dimarts, 12 de novembre, la seu del CNL Montserrat va acollir la presentació de les noves parelles lingüístiques d'aquesta tardor a Manresa. En aquesta edició es van formar 37 parelles que es trobaran un cop a la setmana per conversar en català. En l'acte es van donar els consells i recomanacions perquè les trobades siguin profitoses.

El 15 de novembre també es va posar en marxa una nova edició del programa al Centre Penitenciari de Lledoners. En l'acte es van presentar tots els participants d'aquesta edició: un total de dotze interns que estudien català a l'Escola d'Adults Carme Karr i quatre voluntaris lingüístics, que fins al maig es traslladaran setmanalment al centre per conduir un petit grup de conversa en català.

Al municipi de Calaf, el 27 de novembre, van presentar-se una quinzena de parelles. Les aprenentes són alumnes del curs Bàsic 3 que volen practicar i millorar el català que han après al llarg del curs. Les parelles es trobaran cada setmana fins al maig.

Al Berguedà també s'han presentat, de forma puntual, parelles lingüístiques durant el mes de novembre i desembre.

El programa del Voluntariat per la llengua està obert tot l'any. Per participar-hi només cal entrar a www.vxl.cat i emplenar el full d'inscripció.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!