Esteu aquí

El VxL de Vilafranca participa en la V Festa del Voluntariat

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
02/12/2019 - CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

El VxL de Vilafranca participa en la V Festa del Voluntariat

Unes 200 persones van prendre part en la festa que tenia com a objectiu reconèixer i agrair públicament la feina de les persones que participen en accions de voluntariat en àmbits diversos i, també, promoure'n el contacte.

El dissabte 23 de novembre, l'Oficina del Voluntariat de Vilafranca, juntament amb entitats que promouen el voluntariat, va organitza la V Festa del Voluntariat, a la sala del Casal, La Principal.

Unes 200 persones voluntàries van prendre part en aquesta festa que tenia com a objectiu reconèixer i agrair públicament la feina de les persones que participen en accions de voluntariat en àmbits diversos i, també, promoure'n el contacte. El Voluntariat per la llengua (VxL), juntament amb 13 entitats més, també va ser-hi present amb una dotzena de persones, entre voluntaris i aprenents.

El tinent d´alcalde de Serveis a les persones i Promoció social de l´Ajuntament de Vilafranca, Sr. Ramon Zaballa Serra, va donar la benvinguda als assistents i va reconèixer la tasca social que fan totes les persones voluntàries que participen en diferents entitats de la vila. L'agraïment es va materialitzar amb un obsequi que van rebre tots els assistents. La festa es va acabar amb la interpretació de la cançó del voluntariat i amb un pica-pica.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!