Esteu aquí

Pitapes, Soto i Vistaòptica Mollet, establiments adherits al VxL de Mollet

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
29/11/2019 - SLC de Mollet del Vallès

Aquests establiments de Mollet se sumen a la xarxa d'entitats, empreses i establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.

Tres establiments de Mollet del Vallès han renovat el seu compromís com a establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.

Pitapes (restaurant)

Soto (botiga de roba)

VistaÒptica Mollet (òptica)

Tots els establiments adherits en aquest programa s'identifiquen amb un adhesiu que es penja en un lloc visible de l'establiment. D'aquesta manera, els aprenents que els costa un xic de parlar en català saben que en aquests comerços els ajudaran a expressar-se en català, encara que el parlin amb dificultat, perquè han adquirit el compromís de garantir que les persones que vagin a l'establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català.

Els establiments reben un diploma en què se'ls reconeix el foment de l'ús de la llengua i la cohesió social, i la seva implicació amb el programa i la seva aportació.

Qualsevol establiment pot adherir-se al programa. T'hi afegeixes? Trobareu la llista d'establiments adherits en aquest enllaç.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!