Esteu aquí

El VxL present en l'acte del Dia Internacional del Voluntariat a Granollers

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
03/12/2019 - SLC de Granollers
Hora:
19:00
Lloc:
Sala Francesc Tarafa (Carrer de Corró, 47), Granollers

El proper 3 de desembre, de les 19 a les 20.30 h, a la Sala Francesc Tarafa, se celebrarà a Granollers el Dia Internacional del Voluntariat.

Hi haurà un petit espectacle interactiu on intervindran voluntaris de totes les entitats que formen part del Punt de Voluntariat de Granollers. Seguidament, hi haurà una sessió de voluntariat exprés, en què voluntaris i assistents podran fer un intercanvi d'experiències tot prenent alguna cosa; serà una manera divertida i diferent de difondre els diversos tipus de voluntariat que hi ha a la ciutat.

A més, del 2 al 13 de desembre, es podrà visitar al vestíbul del Centre Cívic Nord l’exposició «El voluntariat té un punt, tu tens un punt». La mostra és una iniciativa de la Taula d’Entitats de Voluntariat de Granollers i consta de sis plafons que expliquen els diferents àmbits del voluntariat: social, comunitari, cultural, educatiu, ambiental i solidaritat internacional. Al mateix temps, pretén donar una imatge general del perfil de persona que més s’adiu a cadascun d’aquests àmbits. L’objectiu principal de l’exposició és el de despertar l’interès i la voluntat per comprometre’s amb algun servei a la comunitat posant l'accent en el valor afegit que això suposa per a les persones i el conjunt de la societat.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!