Esteu aquí

Voluntariat per la llengua a la Biblioteca Can Casas de Llinars

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
06/11/2019 - SCC del Vallès Oriental

El club de lectura en veu alta de la Biblioteca Can Casas, de Llinars, combinarà la lectura amb la pràctica de la conversa en català

Potenciar la lectura i la conversa en català és també un dels objectius del programa Voluntariat per la llengua, per això el grup entrarà a formar part d'aquest programa de foment de l'ús social del català.

El club de lectura en veu alta de la Biblioteca Can Casas de Llinars, que condueix i dinamitza la professora Carme Pallarès, a partir del novembre combinarà la lectura de llibres de lectura fàcil amb el material del programa 'Llegiu i parleu', de la Direcció General de Política Lingüística, que té com a finalitat reforçar l'aprenentatge i l'ús de la llengua a través de la lectura.

Les persones que participen en el club de lectura i conversa en català són majoritàriament castellanoparlants i, encara que entenen el català i el parlen una mica, no ho fan amb fluïdesa ni disposen de gaire bagatge lèxic ni expressiu. Es troben els dilluns de 2/4 de 4 a 2/4 de 5 de la tarda, a la Biblioteca Can Casas.

Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!