Esteu aquí

Descomptes per al BRAM! de Castellar del Vallès per als participants en el VxL

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
07/02/2014 - CNL de Sabadell

La relació entre la música i el setè art protagonitzarà el primer cap de setmana de la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès BRAM! Un concert d’Orquest:art Simfònica Contemporània, dissabte 15 de febrer, i la projecció de la pel·lícula El último concierto, l’endemà dia 16, donaran el tret de sortida a la sisena edició d’aquesta iniciativa cultural, que per tercer any consecutiu serà organitzada conjuntament pel Club Cinema Castellar Vallès (CCCV) i l’Ajuntament.

L’espectacle tindrà lloc el dissabte 15 de febrer, a les 21.30 h, a l’Auditori Municipal Miquel Pont i serà el primer d’una vintena d’activitats que es desenvoluparan entre el 15 i el 23 de febrer en el marc de la Mostra. El preu de l’entrada general serà de 10 euros, mentre que per als col·lectius amb descompte (com ara els participants en el Voluntariat per la llengua) el preu serà de 7,5 euros.

L’endemà diumenge, 16 de febrer, a les 18 h, l’Auditori Municipal Miquel Pont acollirà la projecció de A late quartet (El último concierto), una pel·lícula que narra les interioritats d’un quartet de corda de Nova York que, després de 25 anys d’èxits arreu del món, rep un cop dur que posa en dubte la seva supervivència. L’entrada serà gratuïta per a totes les persones que comprin l’abonament del BRAM! Per la resta de públic, el preu serà de 5 euros (general) i de 4 euros per als posseïdors del carnet de VxL.

La programació completa del BRAM! (del 15 al 23 de febrer) es donarà a conèixer la setmana que ve. Els abonaments també es posaran a la venda a partir de la setmana que ve. L'Auditori Miquel Pont és a la Pl. del Mercat, s/n de Castellar del Vallès.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!