Esteu aquí

Participants del VxL i alumnes de l'Oficina de Català de Caldes de Montbui fan la caminada solidària de "Caldes bull amb la Marató"

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
19/12/2013 - OC de Caldes de Montbui

Diumenge 15 de desembre, els participants del Voluntariat per la llengua i els alumnes dels Cursos de Català per a Adults van participar a la caminada solidària que va organitzar el Centre Excursionista per donar suport a la Marató de TV3, inclosa en la programació d’actes de "Caldes bull amb la Marató".

A les 9 del matí, un grup sortia a peu de la plaça der Catalunya cap a la Torre Marimon per trobar-se amb un altre grup format per persones amb mobilitat reduïda i famílies amb criatures, que hi havia arribat en cotxe, per fer conjuntament un tram dels camins del bosc de la Torre. A la tornada, als participants, els esperava un petit esmorzar en el lloc de sortida.

L’Oficina de Català de Caldes de Montbui organitza cada any abans de les festes de Nadal la caminada d’hivern que permet a l’alumnat i participants del Voluntariat per la llengua conèixer l’entorn de la vila.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!